Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 80+ vs 80+ bronze tápegység?

80+ vs 80+ bronze tápegység?

Figyelt kérdés

A sima 80+ tápegység tud, Hatékonyság 20%-os terhelés mellett - 82%-ot, 50%-nál 85-öt, 100%-nál 82-t.

A 80+ bronze tápegységnél ez, 85% - 88% - 85%.

Egy sima 500 wattos 80+ legolcsóbban 5800 forint, míg az 500 wattos 80+ bronze meg 11 200 forint legolcsóbban.

Kérdés az, hogy miért érné meg dupla áron nekem az a MAXIMUM 3% hatásfok különbség?

Linkelem a két konkrét darabot, hátha segít a válaszban:

[link]

[link]

Most engedjük el a márkát, ezek csak példák arra, hogy 3% különbségért miért érné meg a dupla ár.

Köszi!

jan. 21. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jan. 21. 16:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Óó nagyok köszi utolsó, de ha nem lenne gyanús akkor mocskosul nem ezt kérdeztem!!!

És mivel látom nem megy a szövegértés, én is ajánlok neked egy linket!

[link]

jan. 25. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező "Kérdés az, hogy miért érné meg dupla áron nekem az a MAXIMUM 3% hatásfok különbség?" a srác felvázolja a kérdésedre a választ csak értelmezned kellene. És mivel látom nem megy a hallás utáni szövegértés, én is ajánlok neked egy linket!

[link]

jan. 25. 16:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát gratulálok neked is! Akkor fuss neki újra és az előző oldalon a 4 választ olvasd el...

De segítek, mert lehet nem sikerül megtalálnod azt sem, vagy nem tudod értelmezni amit most írok.

Úgyhogy ide másolom neked:

"Látom nem sikerült felfogni a kérdést egyikőtöknek sem...

Fussatok neki újra. Vagy inkább ne...

Én csak is kizárólag a 80+ és a 80+ bronz besorolás között lévő különbségre vagyok kíváncsi!

Mert ha valamin rajta van a 80+ minősítés akkor gondolom az már megfelelő és nem éri meg a +3%-ot a bronz dupla áron.

Nem vagyok kíváncsi az okoskodásra, hogy "ilyen tápot még kutyaólba sem raknék" meg más gagyi dumák, csak a számok érdekelnek és a minősítés megbízhatósága!!!!!!!

Nem fogom egyik tápot sem megvenni ez csak egy elméleti kérdés, mert észrevettem ezt a különbséget, de nem értem az okát.

Csak a műszaki paraméterek valódiságának a kérdése a téma.

Mert gondolom csak úgy találomra nem tehetik rá a 80+ jelölést.

Reméltem, hogy értelmesebb emberek fogják olvasni a kérdésem és nem kell ilyen szájbarágós, óvodás szinten elmagyarázni..."

Aztaa... naháát...

ugye hogy mégsem én vagyok a farok, csak lusták vagytok olvasni, így megláttok egy kérdést és írjátok is egyből a semmitmondó, a kérdésre nem is releváns válaszokat!

Kár hogy nem lehet törölni a kérdést, MERT MÁR MEGKAPTAM RÁ A VÁLASZT AZ 5. VÁLASZBAN!!!!!!!!

Milyen érdekes, hogy ő rögtön tudta értelmezni és a kérdést és tudod segíteni a megfelelő válasszal és linkkel...

jan. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!