Mi a véleményetek GIGABYTE P450B 450W 80+ Bronze tápegységről?
Ezt a tápegységet ajánlották
az egész gép nem fogyaszt 180W-ot.
Max 17000Ft-ért vennék tápegységet mert szerintem egy ilyen gépbe felesleges drágábbat venni mert kb heti 2-3 órát ha üzemel a gép.
Mindent a helyén kell kezelni.
Ha neked van egy baromi drága és sokat fogyasztó konfigod, akkor valóban érdemes egy mid- vagy high tier tápot választani a cultists listáról, amit szoktak linkelni itt is minden második tápos kérdés alatt. Helyesen, mert valóban érdemes tartani magad hozzá, ha egy igényes és drága géped van.
Ez a táp természetesen egy low-end táp, ennyiért ezt kapod. Viszont van egy hatékonysági minősítése, egy ismert és a maga hírnevét bemocskolni nem akaró brand adja hozzá a nevét (még ha nem is ők gyártják a belsejét természetesen), van rá 3 év gari, ami ebben a kategóriában teljesen rendben is van.
Amúgy én ajánlottam a másik posztod alatt.
Biztosan lesz aki majd mondja, hogy igen vegyél 30 ezerért Seasonic, Be Quiet!, Corsair stb. tápot a gépedhez, és abból a szempontból igazuk is van hogy ha van rá pénzed, azt vegyél. De ha nincs, vagy nem akarsz egy ilyen low-end konfigba annyiért tápot - ami tök érthető - akkor jól leszel ezzel, és nagyjából annyit fogsz belőle kihasználni amennyivel megkapod a jó hatékonyságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!