Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek GIGABYTE...

Mi a véleményetek GIGABYTE P450B 450W 80+ Bronze tápegységről?

Figyelt kérdés
Egy I3 10100F és egy Asus Rog Strix GTX 1650 4GB-hoz venném.

#PC #gigabyte #tápegység #450W #Tápegység 450W #Tápegység 80+ bronze
2023. máj. 10. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem egy luxusmodell! Tier-S alatt ne vegyél tápot, ez alap!
2023. máj. 10. 07:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt a tápegységet ajánlották

az egész gép nem fogyaszt 180W-ot.

Max 17000Ft-ért vennék tápegységet mert szerintem egy ilyen gépbe felesleges drágábbat venni mert kb heti 2-3 órát ha üzemel a gép.

2023. máj. 10. 07:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy csúcskategóriás táp, bár azt a gépet kiszolgálja kényelmesen.
2023. máj. 10. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz.
2023. máj. 10. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Mindent a helyén kell kezelni.

Ha neked van egy baromi drága és sokat fogyasztó konfigod, akkor valóban érdemes egy mid- vagy high tier tápot választani a cultists listáról, amit szoktak linkelni itt is minden második tápos kérdés alatt. Helyesen, mert valóban érdemes tartani magad hozzá, ha egy igényes és drága géped van.

Ez a táp természetesen egy low-end táp, ennyiért ezt kapod. Viszont van egy hatékonysági minősítése, egy ismert és a maga hírnevét bemocskolni nem akaró brand adja hozzá a nevét (még ha nem is ők gyártják a belsejét természetesen), van rá 3 év gari, ami ebben a kategóriában teljesen rendben is van.

Amúgy én ajánlottam a másik posztod alatt.

Biztosan lesz aki majd mondja, hogy igen vegyél 30 ezerért Seasonic, Be Quiet!, Corsair stb. tápot a gépedhez, és abból a szempontból igazuk is van hogy ha van rá pénzed, azt vegyél. De ha nincs, vagy nem akarsz egy ilyen low-end konfigba annyiért tápot - ami tök érthető - akkor jól leszel ezzel, és nagyjából annyit fogsz belőle kihasználni amennyivel megkapod a jó hatékonyságot.

2023. máj. 10. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem véletlen törölték először se, a félrevezetést te csinálod, de sajna nem csak ennél a kérdésnél.
2023. máj. 10. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Vigyázz ötös rá akar beszélni a kamura! Igazán jó tápot nem kapsz 20-30 ezer forintért! Az ilyen olcsó jánosok, akiknek nincs pénze valódi minőségi alapanyagokra, mindig ezt szajkózzák, hogy jó az olcsó is! Nem jó! ez olyan, hogy nem veszel ócska töltőt sem, mert tönkrevághatja az eszközöd, tüzet okozhat stb.. a táp pont ilyen! Ne hallgass az ilyen trollokra, ha fontos az eszközöd biztonsága, a családod biztonsága, akkor CSAK minőségi tápot veszel! nem hiába találták ki a TIER besorolásokat! A-s, vagy S-es (attól függ melyik lista szerint) alá NE menj!
2023. máj. 11. 05:51
 8/9 anonim ***** válasza:
@7, add már fel bakker, egyszerűen nincs igazad. Nagyon-nagyon minimális százaléka a világ számítógépeinek, ami high tier tápot használ. Én szerintem 300 gépet fixen építettem már, és teszteltem, direkt tönkre is tettem olcsó és drága tápolat is. Te mire alapozod a nagy megmondásod?
2023. máj. 11. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:
1,5 csillaggal szerintem nagyjából semmire.
2023. máj. 11. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!