Mitől lehet hogy az egérnek csak a bal gombja működik?
Figyelt kérdés
HP H1D34AA egér. Mert a deklit leszedve nem lehet látni semmiféle hibát, koszolódást. A mikrokapcsoló ugyan úgy kattog mint a bal oldalon. El tud így ez romlani? Vagy szoftveres hiba lehet?2024. jan. 16. 00:46
1/3 P.O.C. válasza:
Simán el tud romlani a mikrokapcsoló akkor is, ha az kattog.
Nekem is volt HP bluetooth egerem, egyszer újra cseréltettem garanciába 1 év után mert csak minden második, harmadik kattintást érzékelt. Most megint behalt, de már lejárt a gari. Szétszedtem, megnéztem de valami felület szerelt vacak kapcsoló van benne, sok más SMD alkatrész a közelébe. Nem hiszem hogy én ezt ki tudom cserélni sima pálkával.
De ha tiédbe nem az van, lehet rendelni kapcsolót és azzal megint újjászületik majd az egér.
Bár az fura hogy neked pont a ritkábban igénybe vett gomb romlott el. A bal gombhamarabb megpusztul (jobbkezeseknél).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2024. jan. 16. 08:01
3/3 anonim válasza:
Az egész biztos Fideszes :D Ha azt szeretnéd, hogy a jobb gomb menjen és a bal nem, akkor keress egy ellenzéki egeret, ha mindkettő, akkor építsd össze a kettőt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!