Windows 7-et szeretnék feltelepíteni usb ről, be boot, de a Starting Windows tól tovább nem megy.Mik lehetnek az okai?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pc guru, még mielőtt valaki belém állna. Köszi2024. jan. 4. 17:03
1/18 anonim válasza:
Vagy a telepítő maga rossz, vagy a gép hardvere hibás, vagy még/már nem kompatibilis a Win 7-el.
2/18 A kérdező kommentje:
Ez már a 2. Telepítő, az előzőnél csak a Starting Windows felirat jött be, most a logója is ott van. Hardver problémát hogyan lehet megállapítani?
2024. jan. 4. 17:11
3/18 anonim válasza:
Megpróbálsz másféle operációs rendszert telepíteni, például Linuxot. Ha azzal nem jelentkezik furcsa viselkedés, akkor a hardver valószínűleg rendben van. Például nekem egy döglött videókártya okozta azt, hogy a Windows telepítő kékhalálozott. Innen fogalmad sincs mi a gond, de a Linux már egyértelműen jelezte, hogy amint kilépett a konzolból egy grafikus ablakkezelőbe villogni kezdett a kép.
4/18 anonim válasza:
Miután USB-re írtad a telepítőt, kiadattad a géppel, vagy csak kihúztad?
5/18 A kérdező kommentje:
Másik géppel csináltam usb re, simán kivettem, mert?
2024. jan. 4. 17:26
6/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg win10 van rajta, megpróbálom ezt felrakni rá
2024. jan. 4. 17:27
7/18 anonim válasza:
5
Akkor esélyes, hogy sérültek a fájlok. USB-nél először ki kell adni, hogy mindent le tudjon zárni, majd amikor mondja, akkor ki lehet venni.
8/18 anonim válasza:
Én is akartam kíváncsiságból telepíteni az új gépemre de nekem se sikerült.
Azt olvastam, hogy a BIOS-ba az UEFI-t át kell állítani normál üzemmódra és az USB 2.0-át kell használni.
9/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, biosba boot módot se lehet választani, nincs lehetőség hogy EUFI vagy legacy
2024. jan. 4. 17:41
10/18 A kérdező kommentje:
UEFI*
2024. jan. 4. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!