Nagggyon régi asztali gép eladása alkatrésznek hogy?
Kb 20 éves gép, ilyen P3 1GHZ celeron. Már persze nem használom, de nem akarom azért, hogy szimplán kukában végezze. Szeretném, hogy a RAM, alaplap, CPU vagy bármilyen alkatrésze tovább éljen máshol. Működik amúgy.
Én nem akarok sok tízezret ebből keresni, csak kárbaveszni nem akarom. De vaterán bohóckodni sem akarok. Ilyen hivatalos helyen akarnám eladni. Létezik ilyen? Egy computerbontót már kérdeztem, ők nem vásárolják fel, egy másik csak legfeljebb 10 éves gépet vesznek át
"Ja persze, mert abban a korban mindenki kirántotta a seggéből a Coppermine vagy Tua P333 árát, igaz? :D"
Nem is értem a vergődésed.
Elterjedt, olcsó processzor. Ez egyszerű tény. A Celeron irodai gépekbe való teljesen alap és nagyon elterjedt processzor. Pont ezért nem is igazán van értéke. Nem értem miért sérti ez a lelki világod.
"Persze, az nem volt de nem is annak szánták."
Ez is tény, pont ezért nem igaz, hogy korabeli felső kategória, ami 20-25 ezret ér.
"Valamint a magyar gaming PCk nagyon nagy részébven, mivel a Pentium qrvadrága volt."
Igen ez is tény, ettől még továbbra is ott tartunk, hogy a Celeron a magyar ember Suzukija ami a maga módján egy jó kis autó, de nem fog 20 milliót érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!