Miért világít folyamatosan a HDD-led?
Figyelt kérdés
OP-rendszer: Win7 pro
Van agy Satás SSD benne. Azon fut a rendszer
És van egy M2 SSD
A HDD-led a gép elején folyamatosan világít. Vírus nincs. Meghajtók még üresek. Pár napja lett a rendszer újra rakva. SSd-k 100%-osak. Feladatkezelőben sincs semmi kimagasló ami terhelné.
2023. dec. 28. 10:48
2/17 A kérdező kommentje:
Win10, nem 7
2023. dec. 28. 10:49
3/17 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan géppel amin van HDD led világítás.
Küldjél már egy képet, hogy hol és mi világít.
4/17 P.O.C. válasza:
Még ha nagyon tölt, akkor is szokott pulzálni a led. Lehet csak rosszul van bekötve pl. a power led helyére. Ha a géppel amúgy ok minden, akkor nem hiszem hogy jelentőséget kell neki tanúsítani.
5/17 anonim válasza:
Az optikai meghajtó is be szokta zavarni. Régen jól kiszűrte, de a mostani gépemen a meghajtó zöld ledjével együtt villog a HDD LED is. Nem zavar, végülis az is "lemezművelet" (szó szerint) amit jelezni hivatott.
6/17 anonim válasza:
Ha laptop akkor a töltésjelző led világít, a HDD-nek nincs ledje.
7/17 anonim válasza:
Ez egy hülye troll kérdés.
A HDD-nek nincs ledje. Ha asztali akkor azért világít a led mert be van kapcsolva és feszültség alatt van.
8/17 anonim válasza:
Nem mindegy hogy világít?
Nincs jelentősége.
9/17 anonim válasza:
Gyagyás kérdező
Ezek szerint nagyon unatkozol, hogy ilyen hülye kérdésekkel múlatod az időt.
10/17 anonim válasza:
Nem ismerjük a gép típusát, ha régi, akkor simán elképzelhető, hogy van HDD led. Asztalinál gyakori volt, de nagyon régi laptopokon is láttam annak idején. Ezt a jelenséget jellemzően a rossz bekötés okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!