Egy irodai gépbe milyen processzort lenne érdemes belerakni?
Eddig hármat nézegettem
AMD Ryzen 5 PRO 2400GE [link]
Intel Core i3-10300 [link]
Intel Pentium Gold G6400 [link]
Az attól függ mire kell? A multitasking, multimédiás képességek mennyire fontosak?
Magadnak építed? És egy erős konfigot szeretnél?
Mert számlázást, office-t, készlet nyilvántartást egy 8-gen Brand PC is simán visz (8.-gen a Win11 miatt nem àrt)
Ha magadnak építed és kellene a teljesítmény akkor 5600G egy vadállat irodai feladatokra, multimédiára. Csak 3000-rel több mint az i3 amit néztél. AM4 lap a520múgyan annyi mint egy Intel H lap.
Ryzent ajánlok inkább, de nem a 2400G-t, hanem a 4300G-t. Az ok egyszerű: az már támogatja hivatalosan is a Win 11-et.
Egyébként hardveraprón vannak egész jó áron brand PC-k, például:
Csak itt is arra érdemes figyelni, hogy Intelből legalább 8000-es, G-s Ryzenből legalább 3000-es legyen a proci a Win miatt.
1/
Egy ismerősnek lenne azt mondta,hogy táblázat kezelő meg word legyen rajta még számlázó programot használ még. Annyit mondott tartós gép legyen,mostaninál csak jobb 2008-as gép 🙂
2/
Isten igazán pénz annyira nem számít neki szóval bolti bontatlan simán jöhet.
"Pénz nem számít" Az nem baj, én most vettem az "öregeknek" egy mini pc-t karácsonyra.
Pont egy ilyen 2000 akárhányas win7-et futtató relikvia helyére. Mert az új nyomtatójukra nincs 32bites Win7 driver
Reakciók:"Milyen picike" "Ez tudja amit a nagy gép?" "Marha jó"
Nekik ez egy kiterjesztett okostelefon, jobban szeretnek asztalnál netezni billentyűzettel.
7/
Igen 2 szálas már nem igazán kéne és elég hosszú távra lesz vele tervezve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!