Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudom kivenni a vidikártyá...

Nem tudom kivenni a vidikártyát, mi lehet amit kihagytam?

Figyelt kérdés
Minden csavar kinnt van, és az alaplapon is elvileg meg van az a pöcök ami tartja, elmozdítom és mikor visszanyomom a helyére akkor kattan, szóval ennek kéne lennie. De hiába mozdítom el, nem jön ki a kártya, rohadt erősen meg nem akarom mert megsérül valami. Videókból látva tök könnyen kiveszik, de nekem mintha ragasztó tartaná
2023. dec. 23. 13:04
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
52%

A régebbi kártyák, amiken még volt D-SUB vagy DVI azok szépen be tudtak akadni a számítógép házba.

Így vakon nem tudjuk megmondani mi szorulhat, esetleg lőjj néhány képet és töltsd fel felahova, majd linkeld be.

2023. dec. 23. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is a ház hátlapjánál szorulhat valami, ha csavar és a PCIe sín retesze nem fogja, akkor "hivatalosan" semmi nem fogja. Nem szokás ott semmit ragasztani.

#1 A fotó nem rossz ötlet.

2023. dec. 23. 13:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez egy 1650 szóval nem régi

Megpróbálom vlhogy megmutatni

2023. dec. 23. 13:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Szó annak kéne elengedni, kattan is, de nem jön ki a kártya hiaba probalom erovel is, lehet szakira bízom inkább.

[link]

2023. dec. 23. 13:39
 5/9 P.O.C. ***** válasza:

Az teljesen be kell nyomi, nem csak addig ameddig te csinálod.

Miközben nyomod lefele, nagyon finoman a kártyát is célszerű húzni kifele a másik kezeddel, mert azért nem olyan bivaly erős az a kioldó műanyag pöcök.

2023. dec. 23. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy is próbáltam, egyszerre a kettőt csinálni, na mindegy ha még lesz kedvem megpróbálom, ha nem akkor elviszem az infós csávóhoz és még 3 napot várnom kell az új kártya kipróbálásával :D
2023. dec. 23. 14:20
 7/9 P.O.C. ***** válasza:
Ha nem vagy biztos a dolgodban inkább várj, mintsem hogy kárt csinálj.
2023. dec. 23. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
az lesz
2023. dec. 23. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Meg tudtam csinálni végül, tényleg a gépházon tartotta még egy csavar, nem gondoltam volna, mert a vidikben amiket néztem egyikben se volt ez, csak 2 csavart kellett kivenni
2023. dec. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!