Rizikós használtan vásárolni vidikártyát?
Jófogáson még nem vettem, hardveraprón szoktam tallózni, az árak hasonlóak. Rx6600xt-t vettem nemrég használtan, működik hibátlanul. Rizikó van benne, mert használt.
Ha belefér inkább 2060supert néznék, nem nagy a különbség árban, de sokkal jobb és 8GB VRAM van rajta.
Ja, 2óra hosszat tesztelgeti a lakásodon, aztán a végén azt mondja, köszöni nem kell.
De addigra már jól körülnézett a lakásban hogy milyen értékek vannak. :)
4+ és a vevő hozza a barátnőjét és két gyerekét is, hogy ők is lássák, mert ők is használni fogják...
A 3. ilyen érdeklődő után meg fogod unni az ilyen 'vevőket' és lemondasz a tesztelésről.. :P
A mostani és az előző videokártyámat is használtan vettem a Hardveraprón.
Semmi gond nem volt.
Eleve a hardveraprón vagy egy értékelési rendszer. Vevőként és eladóként is. Nyilván sokkal kockázatosabb egy újonctól venni, akinek még nincs értékelése.
És a használt cucc, nem új cucc. Mindig van benne kockázat. Lehet akármilyen jó értékelése az eladónak, lehetnek a termékkel gondok később. Aztán vagy tudod pénzért javíttatani vagy kuka. Nem lesz olyan mint egy új termék, ahol van 2-3 év gari és ez idő alatt nyugodtan hátra dőlhetsz, hogy bármikor gariztathatod.
Amúgy amit a 4-es ír, abba nagyon is van ráció. Még élő példát is tudok hozni a a faluból ahol lakom. C-type polgárt alapból be sem engednék a házamba. Szóval nálam nincs próba, inkább vállalom azt hogy próbagarit adok és később visszavásárolom. De hála égdnek nekem még nem volt belőle gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!