Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik pendrive-ot válasszam?

Melyik pendrive-ot válasszam?

Figyelt kérdés
Adata vagy kingston?
2023. dec. 23. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy.
2023. dec. 23. 00:34
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Amelyik rózsaszínű
2023. dec. 23. 06:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik gyorsabb
2023. dec. 23. 06:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Írási sebességet nézd meg, mindig csak az olvasásit tüntetik fel... 30Mb/s alatt én nem veszek
2023. dec. 23. 06:36
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha nagy fájlokat akarsz mozgatni, akkor egyik se. Mármint apendrive felejtős. Külső SSD-t nézz.

Minden másra ott a felhő, médiaszerver, stb...

2023. dec. 23. 07:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mire kell.

-Kocsiba mp3-al telerakni kb mindegy legolcsóbb valami.

-Iratokat, fotókat hozni vinni szintén.

-Nagy állományokat, HD, UHD videókat napi szinten másolgatni, csak sebbesség és nem márka alapján vennék Pendrive itt már "drága"

Például, ez gyors:

[link]

Ilyen esetben külső HDD/SSD is képbe jön FT/GB/sebesség alapján már jobban jön ki az ember.

2023. dec. 23. 13:19
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2023. dec. 23. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Kingstonnal az esetek 90%-ában befürödtem.

Adata - nincs tapasztalatom

Ami bevált nekem, az a Patriot.

2023. dec. 24. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:

A konkrét modellen múlik.

Volt már Kingston DT50-em, szerencsére már nem gyártják, ami úgy melegedett, mint egy merülő forraló, a sebessége pedig 2-3 perc után leesett USB 2.0 szint alá.

Adatával még nem nyúltam mellé, de jó az Intenso is.

2023. dec. 24. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Hasonlóképp jártam én is egy Kingston USB3-as fém házas 128GB-os pendrive-al. Fél percig gyors volt a másolás, utána belassult, és felforrósodott az eszköz. Mindegy volt, hogy gépről vagy telefonról próbáltam, gyakorlatilag használhatatlan volt. USB2.0-ba dugva ugyanez a jelenség jött elő, csak akkor 2 percig bírta előtte...

Korábban volt egy USB2.0 pendrive-om, szintén Kingston. Két hét után megadta magát "írásvédett" lett.

Kingston MicroSD kártyák közül az egyik a telefonba helyezés után egy nappal már nem ment. A másik fél év után adta meg magát.

Kingston SSD-m fél év után halt meg, éppen folyamatban van a garanciális ügyintézés.

Viszont ami biztos, hogy EZ volt az utolsó, hogy bármilyen Kingston terméket vegyek.

ADATA-nincs tapasztalatom, viszont mint említettem, bevált a Patriot.

Van egy 32GB-os pendrive-om, néhány SSD-m (SATA és Nvme is), és egyikkel sincs probléma. A pendrive-om intenzíven használva van, nem kímélem, mégis már 5 éve "hűen szolgál" . A legelső SSD-m is Patriot (Burst 250GB) és a mai napig rendszermeghajtóként működik egy régi laptopban (2018 óta).

Egy másik 250GB-ost (amit 2020-ban vettem) nyáron külső házba raktam, és külső SSD-ként használom.

2023. dec. 24. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!