Melyik opciót válasszam, akarok-e ilyen ellenőrzést, javítást?
opciok
Van rá esély, hogy ponthogy ekkor roncsolódik egy fájl, mert felülírja, vagy ez full biztonságosabb; és ez a biztonságosabb a kettő közül, vagy ha nem javíttatom vele. ?
Melyik a rizikósabb; vagy egyáltalán van olyan , amelyikben nincs ? Eddig nem volt ilyen baj, amúgy az ,,Eszköz biztonságos eltávolítása" már évek óta nem működik, évek óta nem lehet rámenni; valamint azért az összes fájlt be szoktam zárni; mielőtt kihúzom. Néha bedugás után már csak akkor húzom ki a laptopból a hordozható merevlemezt, hogyha már kikapcsoltam a gépet.
Előre is köszi.
rámentem az ellenőrzés+javításra, bepipáltam a másikat is, ez történik most
Hagyd úgy egy éjszakára, annyi idő alatt talán végez, ha sok az adat azon a lemezen.
És nézz rá a lemez állapotára HD Sentinel-lel!
okés, szerintem akkor majd valamikor úgy hagyom
amúgy ma vettem észre, hogy van egy teljes mappa, amit nem nyit meg, de akkor gondolom, hogyha végigfuttatom akkor majd javítja a hibát, és meg fogja tudni nyitni.
amúgy nem tudom,mennyire fontos az a mappám egyébként
de szal remélem, majd rendbehozza.
ment a zöld.
köszi a tapasztalatot, :)
erre is ment a zöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!