Intel Core i3-6100 3,70 GHz, 3 MB gyorsítótár, Socket 1151. Ehhez a procihoz milyen hűtőt kell vegyek?
Figyelt kérdés
Veszek egy alaplapot, és ezt a processzort. NEm a legjobb, de most nekem jó lesz.
Ez az alaplap:
az a kérdésem, hogy milyen processzor hűtőt kell vásároljak rá, ami kompatibilis lesz ezzel? Köszönöm.
2023. dec. 19. 21:43
1/6 Dongaben válasza:
Hmmm. Sok mindenre elég a gyári hűtő is. Mire használnád? Milyen konfigurációval?
2/6 anonim válasza:
Arra a procira semmi mást nem raknék csak a gyárit. Ha van egy minimális szellőzés a házban elég rá.
Olcsóbban nem találtam:😄
3/6 anonim válasza:
Egy 4 ezer forintos ID-COOLING SE-902-SD-V2 több mint elég oda. De akár a gyári is megfelel, hiszen egy 2 magos processzorról beszélünk.
4/6 anonim válasza:
Ja, és nagyon fontos: H310 lap NEM támogat 6. és 7. generációs processzorokat!
5/6 anonim válasza:
#4 A lapot nem is néztem, hát igen arra h110 lap kellene, vagy ebbe 8.-9.gen proci.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!