Hová tűntek a fájljaim?
Néhány hangfájlról volna szó. Tisztán emlékszem, hogy áthelyeztem őket a régi telefonomról, de már nem emlékszem, hogy hová. A minap keresgettem őket de sehol nem találtam, átnéztem minden mappát és névszerint kerestem a fájlokra, de semmi... Kezdem azt hinni, hogy nem én vagyok totál idióta, hogy nem találom, hová tettem azokat a fájlokat, hanen ténylegesen felszívódtak.
Kérdésem: Ha esetleg szektorhibás egy meghajtó, akkor a hibás szektor hatáskörébe eső fájlok nyom nélkül eltűnnek, vagy valahonnan lehet tudni, hogy valamelyik fájl eltünt anélkül, hogy csak keresem és nem lelem?
Válaszokat előre is köszönöm.
Próbáld meg windirstat-tal is. Ez a progi listázza az összes létező fájlodat. Miután elvégezte a dolgát, kattintgasd végig a hangfájlokat. Esetleg ha tudod miben rögzít, az segíthet, pl *.mp3.
Kicsit manuális dolog, és lehet van jobb megoldás is, de ez tényleg kijelez minden fájlt a tárhelyeiden.
2.
Régi telefon: Samsung Galaxy S5 Neo
Milyen készülékre: Először PC, majd external HDD
A fájlokra keresve sem, valamint az összes mappát átkutatva sem találtam meg.
Szektor hibánál nem fog eltűnni a fájl.
Ha a fájl adminisztrációs része ("tartalomjegyzék") lesz hibás, akkor a rendszer hibát jelez, mert ez kihat az egész fájlrendszerre.
Ha maga a fájl lesz hibás, akkor ugyan listázáskor megjelenik, csak a beolvasásakor kapsz hibajelzést.
4.
Köszönöm, akkor valószínűleg én vagyok fogyi, és nem tudom, hová tettem a keresett fájlokat. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!