Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hová tűntek a fájljaim?

Hová tűntek a fájljaim?

Figyelt kérdés

Néhány hangfájlról volna szó. Tisztán emlékszem, hogy áthelyeztem őket a régi telefonomról, de már nem emlékszem, hogy hová. A minap keresgettem őket de sehol nem találtam, átnéztem minden mappát és névszerint kerestem a fájlokra, de semmi... Kezdem azt hinni, hogy nem én vagyok totál idióta, hogy nem találom, hová tettem azokat a fájlokat, hanen ténylegesen felszívódtak.

Kérdésem: Ha esetleg szektorhibás egy meghajtó, akkor a hibás szektor hatáskörébe eső fájlok nyom nélkül eltűnnek, vagy valahonnan lehet tudni, hogy valamelyik fájl eltünt anélkül, hogy csak keresem és nem lelem?

Válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 18. 02:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg windirstat-tal is. Ez a progi listázza az összes létező fájlodat. Miután elvégezte a dolgát, kattintgasd végig a hangfájlokat. Esetleg ha tudod miben rögzít, az segíthet, pl *.mp3.

Kicsit manuális dolog, és lehet van jobb megoldás is, de ez tényleg kijelez minden fájlt a tárhelyeiden.

2023. dec. 18. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Borzasztó dühös tudok lenni, ha valaki olyan kérdést tesz fel, mely infóhiányos. Én találjam ki, hogy régi telefonról (Android? iPhone?) milyen készülékre (okostelo?, laptop? asztali gép? ) helyezte át, esetleg mivel, netán hogyan? Ha mindent jól csináltál, akkor azoknak ott kell lenni a célkészüléken. Ha okosra helyezted, akkor a töltővezetékkel dugd be a Windowsba és megtalálod, mert a merevlemezen előjön a készülék, arra katt és ott lesz. Ha nem, elb....tad az egészet. Persze kontrollnak jó a Widirstat is, de azt le kell tölteni és használata nagy pontosságot igényel
2023. dec. 18. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:

2.

Régi telefon: Samsung Galaxy S5 Neo

Milyen készülékre: Először PC, majd external HDD

A fájlokra keresve sem, valamint az összes mappát átkutatva sem találtam meg.

2023. dec. 18. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szektor hibánál nem fog eltűnni a fájl.

Ha a fájl adminisztrációs része ("tartalomjegyzék") lesz hibás, akkor a rendszer hibát jelez, mert ez kihat az egész fájlrendszerre.

Ha maga a fájl lesz hibás, akkor ugyan listázáskor megjelenik, csak a beolvasásakor kapsz hibajelzést.

2023. dec. 22. 01:17
 5/5 A kérdező kommentje:

4.

Köszönöm, akkor valószínűleg én vagyok fogyi, és nem tudom, hová tettem a keresett fájlokat. :D

2023. dec. 22. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!