1/9 anonim válasza:
Aki ilyet akar. Sőt, rengetegen vannak, akik kifizetnék a többszörösét is ennek, ha erősebb lenne. De nincs! Még nincsen sajnos erősebb, így a 4090 a legjobb gaming GPU, így sajnos ezzel kell beérnie a maximumra vágyóknak is.
Amúgy nagyon szép a fehér dizájn, egy full fehér gépben biztos iszonyat jól néz ki, akár vertikális foglalatban.
De ez most egy pocsék ajánlat ennyiért akkor is, mert vannak jóval olcsóbb típusok is 4090-ből... bár biztos van így is olyan,akinek megér 200 ezres felárat, hpgy fehér.
2/9 anonim válasza:
Te nyilván nem, szerintem én sem, de a 9.000.000 másik emberből csak van akinek van erre igénye és pénze (mind a kettő kell hozzá😉)
Ez megint olyan kérdés, mint a ki vesz 30 Millióért kocsit és 10 Millióért motort.
3/9 anonim válasza:
Aki a legerősebbet keresi. Az Nvidia a 4090-ért annyit kér, amennyit nem szégyell, mivel nincs konkurenciája. Hozzáteszem, vannak ennél sokkal értelmetlenebb kártyáik, pl. a GTX 1630 vagy az RTX 3050. Először arra gondoltam, hogy valami ilyet linkeltél.
4/9 anonim válasza:
Mindenkinek máshol van a lélektani határa, amennyit hajlandó valamiért kiadni. Ez nyilván függ az illető szubjektív szükségleteitől, személyiségétől, és persze a vagyoni helyzetétől is. Én például telefonért nagyon max. 150 ezret lennék hajlandó kiadni, más meg simán megveszi a fél millásat is. Autóból is már kapsz párszázezerért is használtan teljesen jókat, mégis vannak, akik 10-20 millát is kiadnak érte.
5/9 Dongaben válasza:
Nem is hinnéd mennyien... Nem mindenki él átlagfizetésből nálunk.
6/9 anonim válasza:
Akinek ilyenre van szüksége. Ennyi erővel belinkelhetnl egy Rolls Royce-ot, hogy ki veszi meg... elég sokan.
7/9 anonim válasza:
Lesz ez majd 20000 Ft is 10 év múlva, majd akkor megveszem.
8/9 anonim válasza:
Mindenki a maga szintjén nyomorog. :)
9/9 anonim válasza:
Kérdező, szerintem az Nvidia RTX 6000 szériás (workstation) kártyáira rá se nézz, azok ilyen 2,5 millió forintnál kezdődnek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!