Fekete képernyő és újraindítást mi okozhatja?
Sziasztok, kicsit érdekes a történet, Svájcban élek és az egyik ismerősöm talált egy pc-t kirakva az út szélére, én vettem a bátorságot és megvettem tőle, mivel láttam benne potenciált😁 ezek a specifikációk:
Alaplap: X570-A-Pro,
CPU: Ryzen 9 3900x
Ram: 2x16Gb Corsair Vengeance 3200mhz Rgb
PSU: Corsair RM850X
SSD: Samsung 970 EVO 1TB
Videokartya nem volt benne, igy azt vettem itt hardverapron egy 5700XT-t szoval az nem lehet gond.
Most raktam ra uj windowst tegnap este, eddig ubuntu volt rajta, formaztam is, de valamiert csak kb 300gb tarhelyet eszlel. Nem is ez a problema, hanem random idokozonkent unrainditja magat, fekete kep nem allnak le sem a ventillatorok, vilagitasom sem mennek el.
VGA drivert sem tudtam felrakni, mert mire vegehez ert kikapcsol, esetleg valami tipp?
IT-t tanultam de nem jovok ra a problemara sajnos…:/ akkor megvolt az ubuntu amikor raraktam a windowst…es mindig ezt a kernel hibat irja ki csak esemenynaploban semmi mas…
Most amiota volt ez a baj a driverrel, be sem lep windowsba sajnos…megprobalom a telepitos dolgot amit irsz
Közben lefoglalt a 3 éves Zsófi unokám...:)
Egy BIOS reset esetleg? Egy "Live" rendszert azért megnézhetsz, hogy kizárd a meghajtó hibát. Hmmm... hasonló hibával találkoztam már, nagyon rég. Az, akkor HDD hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!