Mi lehet az oka a képernyőmön ritkán megjelenő, fekete, mozaik mintás hibának?
Figyelt kérdés
A jelenség az, hogy a képernyő egy része hirtelen fekete mozaik mintában eltűnik. A hiba ritkán jelentkezik, és az egér megmozdítására azonnal meg is szűnik. A furcsa az egészben az, hogy a befeketedett rész a kurzort nem tünteti el, csak minden mást.
Az is furcsa, hogy játék és filmnézés közben még soha nem jelentkezett hiba, csak ha valami mást csinálok (leginkább böngészés közben figyeltem meg).
Maga a képernyő biztosan nem rossz, mert a gép egyszerre van rákötve egy tévére és egy monitorra is, és mindkettőn jelentkezik a hiba.
2023. dec. 12. 12:02
1/4 anonim válasza:
Videokártya hiba lesz szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt még így nem figyeltem meg, de lehetséges.
2023. dec. 27. 13:03
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyet csinálni és csak böngésző használata közben. Bár én az edge-t használom. Máskor én sem tapasztaltam ezt a jelenséget.
Engem is érdekelne mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!