Melyik alkatrésszel érdemes kezdeni a fejlesztést?
Figyelt kérdés
Videóvágáshoz szeretném fejleszteni a setupomat, szépen fokozatosan. A processzor-ram-videókártya hármasból milyen sorrendben fejlesszek? Válaszotokat köszönöm.2023. dec. 11. 21:50
2/20 A kérdező kommentje:
Tehát először vidikarit fejlesszek, majd procit, és végül ramot? Köszi!
2023. dec. 11. 21:56
3/20 anonim válasza:
Nem, fordítva csak rosszul írtam :D
4/20 A kérdező kommentje:
Akkor még jó hogy rákérdeztem :D
2023. dec. 11. 22:03
6/20 anonim válasza:
Attól függ mid van, milyen videót vágsz és milyen szoftverrel vágod. A hardverigényt az alapanyag és a program határozza meg.
8/20 anonim válasza:
Azért kiindulási alapnak megoszthatnád, hogy mind van most. Mert lehet jó ahogy van, vagy lehet értelmetlen pénzt bele ölni.
De ha látjuk az alapot meg lehet mondani mit mennyire kéne fejleszteni.
9/20 A kérdező kommentje:
2x8 gb ddr4 3200mhz
ryzen 5 2600
ex570 8 gb
alapvetően fotókidolgozás és videóvágás a profil, előbbihez egyébként 90%-ban megfelelő (nyilván lehetne picit gyorsabb), utóbbihoz 4k-ban valószínűleg gyenge lesz, de a videózás és vágása csak 2024-es projekt. Persze azért gamelnék is picit vele, de egyelőre nem az a fontos, megelégszem azokkal a játékokkal is egyelőre, amik elfutnak ezek a konfigon. :D
2023. dec. 11. 23:51
10/20 A kérdező kommentje:
rx570 bocsi elírtam
2023. dec. 11. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!