Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Festékpatron utántöltés a...

Festékpatron utántöltés a Canon Pixma MG3650 nem ismeri fel a festék patront és nem nyomtat. Mit lehet csinálni, hogy nyomtasson?

Figyelt kérdés

#tintapatron utántöltés #Nyomtató indítása utántöltött patronnal
2023. dec. 10. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Veszel bele gyári patront.
2023. dec. 10. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez is gyári, csak utántöltöttem
2023. dec. 10. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A Canon-nál az újratöltés pont elég ahhoz, hogy a nyomtató letiltson minden funkciót. Ezzel már nyomtatni nem fogsz tudni, de gyanítom, hogy még szkennelni sem, amíg nem teszel bele originál gyári patront.

Egyébként meg föl nem tudom fogni, hogy mi visz rá valakit arra, hogy ilyen elektronikai hulladékot vegyen, mint ez a "nyomtató". Ez nem azért 13 ezer forint, hogy neked legyen jó, hanem a gyártónak, aki aranyáron fogja neked eladni a patront bele. És a firmware-be kőkeményen bele van égetve, hogy más patronnal el se induljon. Tapasztalatból mondom, mert egyszer nekem is volt valami hasonló Canon nyomtatóm. Gyári patron nélkül szkennelni se lehetett vele.

2023. dec. 10. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Kidobod a picsába, és veszel egy lézeres irodai Ricoh nyomtatót. Abban kikapcsolható, hogy szóljon az utángyári tonerért, és még jobban is jársz vele hosszabb távon. De lehet más márkáknál is van erre mód az irodai szegmensben.
2023. dec. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!