Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit ajánlanátok monotorként?

Mit ajánlanátok monotorként?

Figyelt kérdés

A nyáron vettem egy 4k tv-t az xbox series s-hez. Vannak olyan játékok amelyet lehet szeretnék billentyűzet és egérrel játszani.

Sajnos jelenleg az új monitor elég nagy kiadás lenne számomra, ezért használtan kinéztem egy NEC márkájú monitort akciósan 30 ezer fotintért a bolt szerint kifogástalan állapotban. 27" a mérete és fullHD a felbontása beépített hangszórókkal. Szerintetek 27"-on a fullHD fél méterről mennyire lehet zavaró? Azt számításba kell venni, hogy ez nem TV, hanem monitor.

2023. dec. 9. 11:10
 1/3 A kérdező kommentje:
A konzol felbontása általában nem natív, 1080p-től 4k-ig mennek a játékok. Legtöbbször 1440p. Persze számomra fullHD, mert ahol csak lehet előnyben részesítem a 60fps-t.
2023. dec. 9. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
27 colos FHD monitor az ~81 PPI. Ez elég határeset, egyes embereket már zavarja, másoknak teljesen megfelel. Ezt innen nem fogja neked megmondani senki, neked jó volna-e, ki kéne próbálnod vásárlás előtt.
2023. dec. 9. 11:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az alzáról rendeltemm egy használatlan, de felbontott msi pro monitort ami 24"-os. Szállítással együtt egyezik a fentebb említett árával.
2023. dec. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!