Árt a laptopnak ha lecsukva használom?
Figyelt kérdés
Pl külső kijelzőre van kötve és megterhelő videójátékokat játszok rajta közben le csukhatom a laptop képernyőjét? Mert igy a billentyűzet fölött lévő szellözöböl kiáromló forró levegő telibe a képernyőre megy. Ez árt neki?2023. dec. 5. 19:44
2/6 anonim válasza:
Direkt úgy tervezik a laptopokat, hogy lecsukva is tudjanak szellőzni. Az, amit a lecsukott képernyő eltakar, valószínűleg nem szellőzőnyílás, csak te hiszed annak.
3/6 A kérdező kommentje:
Tuti ,hogy szelőző nyilás mert játék közben forró levegő jön onan.
Acer Swift X (2021, 14 col) a laptop tipusa
2023. dec. 5. 21:56
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nem, nem ilyen. Feltűnt, hogy a lecsukott fedél NEM fedi le a nyilást?
6/6 anonim válasza:
Az Acer manapság sajnos ilyen hülye szellőzést csinál, mintha senki nem használná lehajtva a laptopot.
Nekem egy Acer Swift 3 van, de lehajtva használom, két normális monitorral. Én tettem alá egy laptophűtőt, így nem melegszik túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!