Lehet baja attól egy laptopnak ha -10 fokban használom pár órán keresztül?
inkább a túl nagy hő a probléma a gépeknél, egy szerverteremben is elég hűvös van, de azért nem ennyire...
ha a hő nem is, de a pára szerintem nem tesz jót neki, mert ugye melegszik a géped és lecsapódik a pára...én a helyedben nem csinálnám így, de ez a te döntésed :)
22F
Ki akarjátok próbálni milyen dolog elgémberedett kézzel, meg vacogó foggal játszani?
Szerintem beteg dolog, de ti tudjátok...
Kinn nem lesz semmi baj, legfeljebb ha visszaviszitek a melegre és lecsapódik pár helyen a pára.
tehát ha kint van és közbe melegszik akkor nem csapódik ki a pára?
Arra gondoltam hogy lassan viszem ki, Tehát 1 óra egy olyan szobában ahol nem fűtünk, 1 óra a garázsban majd utána viszem ki.
Visszafelé ugyanígy.
Első.
Pont ez a cél :)
A pára kikészíti, ezt a fokozatos dolgot meg nem is értem.
Hülye ötlet, a gépet is tönkrevágod, meg magadat is.
Játsszatok inkább ragasztóval, ahogy eddig.
Fizikából nem tudom hol tartotok, de amikor kifelé viszed, akkor nincs páralecsapódás. (Van ajánlás a géphez a kézikönyvében, hogy milyen hőmérséklet tartományban használható, de azt gondolom nem kívánod elolvasni).
Páralecspódás akkor van, amikor egy hideg tárgyat beviszel a melegre.
Ha nem hiszed kérdezd meg bármelyik szemüveges cimborádat. :D
A gépen simán csapódhat le pára a kint is, mivel a meleg alkatrészek környékén több vizet képes megtartani a levegő, ami a gépből kifele jövet lehűlve szépen lecsapódik a laptop hidegebb részein.
G.
Másik, azon kívül amiket fenn írtatok:
- Hidegben nehezebben bírja az akksi
- Nagyon hidegben meg elmászhat néhány elektronikai jelszint is. (Bár ahhoz általában hidegebb kell, hogy hibahatár fölé menjen)
- Belassulhat, mint a régebbi mobil telefonok -10 -20 fokban (ez nem tudom mitől van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!