Bazer kérdése:
Lenne egy Zyxel nas326 készülékem.. hogyan tudok vele ugy torrentezni hogy ne csak letöltse azt hanem vissza is seedelje amig nem törlöm azt?!. Nem találtam ilyen tutorialt Esetleg aki használ ilyet segitene?
Figyelt kérdés
Zyxel nas3262023. dec. 5. 16:46
1/5 anonim válasza:
Ez normál esetben nem beállítás kérdése. A seedelés automatikusan kezdődik, ha befejeződött a letöltés. Adatforgalmazás viszont már csak akkor történik, ha lesz olyan tag aki rád kapcsolódik és tőled tölt - ezt nem tudod befolyásolni. Ha nem kapsz hibaüzenetet a kliensben vagy az oldalon, és a tracker is látja a kapcsolatot, akkor annyit tudsz csinálni, hogy minél tovább seedben maradsz.
Sok seederes és erősen túlseedelt oldalakon akár több hét vagy hónap is eltelik, mire a seederek többsége kiszáll, és nagyobb eséllyel kapcsolódnak rád. Kivéve a seedszerveresek, ők évekig életben tarthatnak torrenteket, és a kliensek a nagyobb sebességűre jobban kapcsolódnak és hamarabb is átveszik a tartalmat.
2/5 anonim válasza:
Miután befejeződött a letöltés kézzel el kell indítani, vagy még letöltés közben módosítani a "feladat" beállításainál a seed időt korlátlanra (vagy amennyire akarod). Az én Synologym is ha alapbeállításon hagyom csak letölt, de nem seedel. Elég gagyi, nem tudom ki gondolta hogy ez működőképes felállás, de ez van.
3/5 anonim válasza:
Valahol a torrent progiban van egy olyan beállítás hogy letöltés után leálljon vagy ne álljon le...
4/5 anonim válasza:
A kézikönyv ( [link] ) szerint a Download Service > Download Service > Preferences > P2P download pontban, a "Keep Sharing While" résznél se a "Upload/Download Ratio", se a "Seeding Time" ne legyen bejelölve.
5/5 A kérdező kommentje:
4ik válaszadonak köszönöm a segitséget.. most letöltöttem a transmission alkalmazást.. abba meg ha betolok egy uj torrent filet nem kezdi el tölteni csak akkor ha ujra inditom a készüléket.. pedig minden frissités uj rajta..
2023. dec. 6. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!