Mit gondoltak játékokra melyik a jobb asztali gép vagy laptop?
A mellett, hogy a 3 as nak igaza van, ha nagyon kell, veszel egy nagy monitort és rádugod a laptopra.
Játékra laptopot csak akkor vegyél, ha mondjuk sokszor kell utaznod, de azért játszanál közben.
Laptop eléggé limitálja azt hogy mit tudsz beletenni a hűtés miatt, mert asztaliba 20ezerért veszel egy olyan léghűtőt, ami csak a CPU-t hűti, és térfogatra akkora mint egy komplett laptop. Emellett asztalihoz képest a laptop mindig drágább, hogy ugyanazt a teljesítményt kapd. Amellett hogy ha ugyanazt a teljesítményt akarod, akkor a laptopod így fog kinézni: [link]
Emellett ha összehasonlítasz komponenst, vedd figyelembe hogy laptopnál TDP-vel játszanak, visszafogják amit tudnak, illetve asztali és laptop azonos GPU között ég és föld a különbség.
Arról nem is beszélve hogy laptopnál az upgrade lehetőség kimerül RAM-ban és SSD-ben.
300-350k-ért olyan "gamer" laptopot kapsz amiben van kőkemény 8GB ram meg egy szutyok gtx 1650 és most nézd meg kedves kérdező hogy milyen asztali pct kapsz 350k-ért szerintem ezzel mindent el mondtam..
De amúgy jó f@szságot hordtál össze a kérdésben ember.energiatakarékosság ?XD ember gondolkodjál már egy kicsit aki több száz ezerért vesz magának gamer gépet meg laptopot hidd el nekem kurvár@ nem fogja érdekelni hogy hónap végén 1000ft-al több vagy kevesebb a villany számla...
A kérdés ilyen formában értelmetlen. A laptop az egy KOMPROMISSZUM!! Azért, hogy lehessen cipelni, mindenből kompromisszumot kell vállalnod. Mindenből gyengébbet, kisebbet, hangosabbat, drágábbat kapsz, DE hordozható lesz.
Akinek nem kritikus fontosságú a hordozhatóság, annak SOHA nem fogja megérni laptopot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!