Mini pc vs. asztali gép, mik a hátrányai?
PC vásárláson gondolkozok és láttam, hogy vannak ilyen mini pc-k is. Nekem megtetszett a hely miatt, illetve pl. simán odatudom vinni a tévéhez és bekapcsolni a netflixet mint a kicsi irodai monitoron nézni. Vagy ha költözök is egyszerűbb. Illetve nekem úgy alapból sokkal jobban tetszik, hogy nem egy nagy házban van a PC.
Nem nagyon játszok, csak sima office használatra és netezésre, filmezésre, youtube-ra használom. Szóval ha nem egy csúcskategóriás az sem gond.
Viszont ami felmerült mint probléma az a hűtése: feltételezem, hogy egy kisebb helyen nem tud úgy hülni mint egy nagyobb házban. Nekem van hogy 0-24 ben megy a gép. Lényegében ez az egy kérdés tántorít el a vásárlástól. De nyilván aki el akarja adni nem fogja a hibáit kiemelni, ezért érdeklődnék itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!