Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy új laptopot és...

Vettem egy új laptopot és beüzemelés után kb óránként egy-két másodpercre elmegy a kép?

Figyelt kérdés
Teljesen jó laptop i5-ös processzorral, újonnan vettem, volt rajta win11. beüzemeltem és használat közben mintha pislantana kb óránként egy két másodpercre elsötétül minden és visszajön aztán. Mitől lehet?

2023. nov. 27. 17:30
 1/1 CspCsj ***** válasza:
100%

Eseménynaplóban vannak (hiba)bejegyzések az pislantások időpontjaihoz?

(Start gombon jobbegérgomb > Eseménynapló > Egyéni nézetek > Felügyeleti események)

Gyanítom, hogy ez az integrált videokártya illesztőprogram hibája.

Próbáld frissíteni, vagy éppen egy régebbi verzióra cserélni. (először a laptopgyártó weboldalán próbálnék találni valamit)

Az aktuális verziót az Eszközkezelőből is kiolvashatod.

(Start gombon jobbegérgomb > Eszközkezelő > Videokártyák > duplaklikk az itt található eszközön > Illesztőprogram fül > dátum és verzió mezők)

2023. nov. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!