Új külső hordozható HDD beüzemelése hogyan?
Figyelt kérdés
Rákerestem, nem találtam pontos magyar nyelvű használati útmutatót, ami valóban minden lépést mutat. Most fogok rendelni egy ilyen terméket és szeretném ismerni a beüzemelését, hogy amikor megérkezik már azonnal használni tudjam, nem akkor akarom tanulmányozni. Eddig csak belső HDD-ket használtam. A hordozható HDD-t nem tudom, hogy kell formázni, esetleg partícionálni, vagy bármi egyéb. Egyszóval a beüzemelés érdekel lépésről lépésre.2023. ápr. 5. 17:49
1/5 anonim válasza:
Bedugod oszt használod, formázás: Windows fájlkezelő jobb klikk a külső vinyó ikononján, formázás, fajlrendszernen ha csak számítógépen használod jó az ntfs, ha tv-n vagy egyéb média eszközön is használod akkor fat32 (nem minden tv és box támogatja az ntfs-t)
2/5 anonim válasza:
Előre formázva érkeznek a külső merevlemezek, kicsomagolás után azonnal használható.
Ha pedig mégis formázni akarod, akkor azt ugyanúgy kell, mint a belsőt, vagy a lemezkezelővel, vagy más programmal, pl Minitool Partition Wizard.
3/5 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálni, csatlakoztatod az USB-hez és kész.
FAT32 15 éve is már elavultnak számított, szóval ha nem 15 éves eszközön akarja használni, akkor ezt a részét a dolognak engedjük is el. TV-nél arra kell figyelni, hogy ha van akkor az 1A-os USB portba kell csatlakoztatni a külső HDD-t, és ennyi.
4/5 anonim válasza:
Ha csatlakoztatod, ugyanúgy jelenik meg, és ugyanúgy kell használni mint a pendrive-ot (formázni vagy partíciónálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!