Sziasztok! Tudnátok segíteni esetleg ilyen összegért korrekt kis kártyát?? Új vagyok nagyon a témába és elvesztem a keresésbe 😂 ilyen gddr olyan bit … a segítséget nagyon megköszönném.
Ui:. Tudom ezért a pénzért nem lehet “jót venni” de kb ennyi a keretem😊 úgy hogy úgy válaszolj köszönöm!
Ha GTX 1660 Ti vagy valamelyik 1660 modellt betudod szerezni akkor azzal jársz a legjobban 35-40 ezer forintért már ki lehet néha fogni.
2023. nov. 25. 11:27
12/19 A kérdező kommentje:
Brand gép de egy 500w táp került bele mert 280w volt
2023. nov. 25. 11:29
13/19 anonim válasza:
Akkor feltételezve, hogy nem egy Akyga Basic mehet bele nagyobb fogyasztású kártya, de nem javaslom feltétlenül a "legjobbat" a pénzedért.
Mert elég öreg a proci, egy 1060 6GB-t sem biztos, hogy minden esetben leterhelhető vele ultrán sem. És ha 100%-on pörög szegény proci az kellemetlen akadásokat okozhat.
Ezt szokták "bottleneck"-nek nevezni, és ha a CPU okozza az kellemetlenebb, mintha a kártya.
2023. nov. 25. 14:06
14/19 anonim válasza:
Én ide mindenképpen minimum turing vagy Rdna 2 kártyát vennék pl a Shader Mesh miatt a jövőre nézve. A sima GTX 1660 illene talán a legjobban a cpu mellé. De minél újabb játékokkal játszol annál nagyobb terhelést kapnak a kártyák. Mert kevesebb fpst tudnak ott már Full HD-ban is mint egy I5 2400. Még az RX 6600, RTX 2060S 2070-re is ez jellemző. CS, Valorant, Fortniteba pedig úgysem lesz kihasználva még egy legújabb genes cpuval sem, mert nem kell nekik egyszerűen annyi vga erő. Úgyis sok fps-ed lesz. De a Super, Ti is kifogható 40K körül. Innen a Ti a leggyorsabb. Akkor azokat ajánlott venni kár, hogy nincs mèg egy tizesed RTX 2060, RX 6600-hoz ott már lenne FSR 3 FG támogatás is. Ami a processzorrol is levenne terhelést.
2023. nov. 25. 15:04
15/19 anonim válasza:
Ha brand géped van mondjuk valami Dell Optiplex 990 szerű valami abba minden gond nélkül tudsz rakni m-atx lapot és minden mást úgy mint egy alap gamer házba. De videokártyát azt legfeljebb 240-250mm hosszút vegyél. De ha letudod barkácsolni a végéből azt a részt akkor mehet bele hosszabb is. De ha valami pici, hosszúkásabb ház abba lehet, hogy egy lap csere is problémásabb lenne.
RTX xx60, xx70-ek között egy GTX 1660 Ti meg akkor még jobban de néz utána melyik milyen hosszú. még akad olyan bőven amiknek a hossza még jó neked. RX 6600 még kisebb 6700, 7600, 7700 / XT között is lenne pl. De azok nem ilyen ársávban vannak már.
2023. nov. 25. 16:03
16/19 A kérdező kommentje:
Engem pl a fent említett játékok érdekelnének CS2, valorant stb… így ebbe szempontból elég akkor ebbe az ársavába nézetgetni kártyát amiket irtatok? Azért nem szeretnék sokat költeni mert nem célom nekem a AAA játékok 4k full grafika… nekem ezek az e sport címek a lényeg haverokkal néha napján csak.. erre elég az I5 2400? Mert azon is gondolkodtam hogy nem költök rá mert nagyon gyér konfig..
2023. nov. 26. 08:38
17/19 anonim válasza:
Bármit veszel, cpu limited lesz, mert nagyon kevés ma már a full hdhez is.
2023. nov. 26. 12:12
18/19 anonim válasza:
Meg ezekben a játékokban alapból is lesz egy cpu limit bármilyen processzorral mert ezek nem tudják a kártyák teljes erejét kihasználni. De a az I5 2400-al is 100-200 felett lesz az fps. De igen ide elég a Gtx 1660 Ti vagy Super is ha úgy van. Bár azt hozzá kell tenni oké, hogy most csak ezekkel játszol de később ez változhat.
2023. nov. 26. 13:08
19/19 A kérdező kommentje:
Nem változna se az időm se a korom se az asszony nem engedné 😀😂 meg nekem van PS5-öm csak néha uncsi már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!