Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet az állandó kék halál?

Mitől lehet az állandó kék halál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Beújítottam egy új gépet.

alaplap GIGABYTE GA-EP 45C-DS3

proci INTEL C2Q Q8200

memoria KINGMAX 2X1G/1333 DDR3

videó GIGABYTE RADEON HD4850 512MIB

merevlemez WESTERN DIGITAL 320G 8MIB

SAMSUNG 160G 8MIB

táp SUPER FLOWER 550W

kártya PC-IDE

videodriver 8.12

WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3

De nem tudok játszani,mert 3 játékból 3X dob ki kék halállal.Most is azt írta ki,hogy vagy kevés a hely a merevlemezen,(ami ugye képtelenség) vagy cseréljek videó kártyát.A gép kb 2 hetes.A játékok a COD5,ASSASIN CREED,BIOSHOCK.Ezeket próbáltam és mind háromnál kék halál lett a vége videó kártyára hivatkozva.Szerintetek mi lehet az oka?A BIOSHOCKNAL EL KELLENE MENNI RAJTA TELJESEN FULLON.

Az eszközkezelő nem jelez ütközést,nincs sárga kérdőjelem sehol.

Segítség!

2009. jan. 3. 10:46
 1/6 hnle ***** válasza:
Videokártya driver?De azse kizárt hogy akkor hibás a kari...
2009. jan. 3. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:
A videó kártya drivere a legfrissebb,bár nem tudom ez mennyire jó,lehet,hogy ez zavart be?De amíg nem frissítettem,addig azt írta ki kék halálnál,hogy frissítsem a drivert.
2009. jan. 3. 11:05
 3/6 hnle ***** válasza:
Mivel hogy azt írtad hogy mindig a videokártyára hivatkozik a gép, amikor kék halált kapsz és játék közben akkor nagyon úgy tűnik,hogy a kari a hibás!Valakitől kérj kölcsön egy másik kártyát és probáld ki azzal... ha azzal rendesen megy akkor már több mint valószínű hogy a kártya a ludas!
2009. jan. 3. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy a windows... Eredeti?

[LOLDMA]

2009. jan. 5. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:
A windows eredeti és most kb 2 hete lett telepítve.
2009. jan. 6. 07:43
 6/6 enczi péter válasza:
nekem lenne egy oan problémán hogy játszok a játékokkal akkor ki írja a kék halált de néha ha csak be van kapocslva a gépem akkor és ki írja a kék halált. Ha nagy játékokkal játszok pl: Crysis, GTA 4 ezeknél ki írja a kéket de néha még a kis játékoknál is. A gépem elég jó bírnia kéne az ien játékokat én a vidi karira gondolok hogy az a bűnös. Kérlek valaki segícsen nagyon fontos lenne :)
2012. máj. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!