Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik az SSD, mit...

Miért nem működik az SSD, mit csinálok rosszul, jól van ez így beszerelve?

Figyelt kérdés
A rögzítésről képet is tudok csinálni. Van még egy tartó csavar is. Vettem egy SSD-t, amit betudtam szerelni keresztül futott ot a házban valami olyan vezeték amit rá is tudtam kötni a nagyobbik slotba. A rendszer nem érzékeli az SSD-t miért lehet ez mit kellene máshogy csinálni. Dell Q87-es alaplapba.

2023. nov. 22. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:

2 kábel megy bele, az egyik az áram, ami a táptól megy, a másik a SATA kábel, ami az alaplapról. Ha hiányzik valamelyik, nem fog menni.

Azt meg kell nézni alaplapon, hol vannak a sata slotok, és kell hozzá egy kábel.

2023. nov. 22. 19:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Találtam ott egy másik vastag kupola alakú piros kábelt ami a meghajtóba volt kötve azt a kicsit átdugtam az ssd-re de így sem érzékeli.
2023. nov. 22. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy nem érzékeli? BIOS ba belépsz, és nem látod? Ha ott van, akkor nincs megformázva a vezérlőpultban van olyasmi, hogy partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen. Esetleg úgy is megtalálod, hogy lemezkezelés.
2023. nov. 22. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
2023. nov. 22. 20:38
 5/8 A kérdező kommentje:
A biost megnéztem ott érzékeli, csak a windows nem. Vagyis nem tudom használni extra tárhelyként.
2023. nov. 23. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Formázd meg a lemezkezelőben.
2023. nov. 23. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogyan kell
2023. nov. 24. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
2023. nov. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!