Így megoldható lenne a streamelés TikTok-ra?
Gameplay-t szeretnék streamelni TikTok-on. Viszont, hogy ne a gépem erőforrását egye, így laptopról menne a stream. Gépbe beleteszek egy capture cardot, a laptoppal összekötöm és így menne a stream. Megoldható így?
Ezek a konfigok:
Gép: i3-12100f 4.3GHz 4 mag 8 szál, 16gb ram, GTX 1070
Laptop: i5-3320m 3.3GHz 2 mag 4 szál, 8Gb ram, GTX780m
Kössz!
Amúgy a net ezt tudja:
Download Mbps
29.48
Upload Mbps
3.24
Elég-e vagy sem? lesz jobb csomag ha lejár a hűség
A google találatokban 3000-es bitrátát javasolnak (kbps), 720p, tehát ha offline/single player játékkal játszol, és senki más nincs a neten, akkor pont elég lesz ez a feltöltési sebesség. Meg persze nyilván alacsonyabbat bármikor be lehet állítani, a minőség rovására. Az biztos,hogy én még a büdös életben nem láttam 3000 kbps bitrátájú live-ot. Hulladék mind. Jó, ha az 500-at elérik, de inkább a fele körül lehetnek, annyira hulladék.
Én magamnak TV adást szoktam streamelni. h.265 720p 800 kbps. Kicsit érződik, hogy tömörített, de nagyon jól lehet nézni rajta focit, gyengébb 4G mobilnetes helyen is.
Amúgy mindenképp válts, ahogy lejár a hűség. Ezek a sebességek 20 éve voltak normálisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!