Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az Nvidia RTX 5090-es videókártya 2 millió forintról indul?

Figyelt kérdés

Itt találtam egyet.

[link]

tegnap 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Nálam csak 1,8millió és nem 2.
tegnap 08:27
 2/10 A kérdező kommentje:

1.8-2 millió között valahol a fölött

[link]

tegnap 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az AMD RX 7900 XTX szerintem sokkal jobb választás, ha az árat és teljesítményt nézzük. Illetve Lengyelországban, Németországban, Romániában is 2 millió ft. Illetve ha valakinek RTX 4090-es kártyája van nem érdemes cserélni mivel 20-30%-os teljesítmény különbség van, nyers erőben azt inkább hagyjuk, helyette kaptál 300-500%-os árnövekedést, ebben a kiemelkedő most az Nvidia. Pénzhúzás!!
tegnap 09:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
MSRP 2000USD, ami nálunk kb. 1 millióra jönne ki. 4090 is már 1600USD volt. Most a hiány miatt adják többért (jobban megéri nekik AI hardvert gyártani)
tegnap 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon zavar. Ami nekem kell max 100.000-ért bármikor van. 🤣 Akinek erre peckesedik perkáljon!

Soha nem volt csúcs kártyám és nem is lesz.

tegnap 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar.

Akinek erre van szüksége az nem azért veszi, hogy minecraftot toljon rajta, és van is miből megvennie.

Ha csak játszol a gépen, akkor meg teljesen felesleges ilyen kártya.

tegnap 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak ennyi?

Kettő is tellik rá a havi 8 milliós EP parlamenti fizetésből, marad egy tartaléknak is.

Legalább nem néznek mezitlábas csóró közembernek. 😄

tegnap 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lölö ezt használja tégla helyett.
tegnap 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont ennyit tippeltem. Ha telítődik a piac, akkor majd lesznek modellek 1,4M körül.
tegnap 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 100 ezer lenne akkor se kéne nekem egy 600W-os számítógép alkatrész játékra. Aki pénzt keres vele az örüljön neki.
tegnap 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!