2 közül mely proci az erősebb?
Xeon X5482
QX9770
ma 10:04
A gépembe ezeknél sokkal gyengébb proci van,mégis tökéletes arra amire használom.
Nekem is van gyenge procis gépem.
De ez retró mániásoknál kincs kategória (ezért relatíve drága cucc) Egy Ryzen 1600 kb körbe ugrálja és ugyan annyiba kerül.
Igen, ha ennyi elég akkor megvalósíthatod, ha bírja a lapod (combosabb lapok ekkor is voltak vaddisznó proci alá)
Azért az AM4 se egy hűde platform. Olyan 25-30 körül kihozható egy félgép, G procival működő gép.
Win11-es 40 körül lehetséges.
Vadászat kérdése, de egy hét alatt általában felhajtható. És van igény az újabbra sok embernél.
Tavasszal adtam el egy csomó LGA775-ös motyót, mert nem kell és megvették (volt, hogy a foxpost többe került mint a cucc😃).
Általában ezek helyére is valami 2020 környéki cucc került.
Kell új windóz, mert az XP és a 7 rinyál mert nem kompatibilis de a 10-hez meg nem jó a vas. (ez a miértje)
ma 15:19
LGA775-ös motyók
Azokat én is vettem volna,én is szivesen fizettem volna érte kevesebbet mint a postaköltség..
ma 16:19
Hardveraprón sok motyesz hiába van röhejes összegért ha nem postázza az illető.
volt 1-2 ezerért jó kis alaplap,hát azt mondja nem postázza.
Vannak ilyenek is, én földrajzi okokból mindent postázok, mert az Isten háta mögött élek.😉
Ez a pesti luxus, ott akad(hat) vevő helyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!