Ezt a régi floppy lejátszót (pontosabban ennek "bemenetét") valahogy át lehetne alakítani, hogy az USB-s géppel lehessen használni?
Előre is bocsánat, ha a kérdés ostoba, nem vagyok erős számtechből. Van pár régi floppy lemezem és kiakarom róla szedni az adatokat. A gond az, hogy "gép" már nincs, amin eltudnám indítani, az újban pedig nincs floppy.
Lejátszó van az egyik régi gépről, ilyen a hátulján a "bemenet" [link] - pontosabban kettő is van rajta, nem tudom elég-e az egyiket használni, vagy mindkettő kellene. létezik olyan "kábel", ami ezt a végződést áthidalja usb-s cuccra, amit viszont már a gépbe betudnék csatlakoztatni?
Egyszerűbb beszerezni egy USB-s floppy meghajtót.
Bár ezek elég drágák (10-12.000 Ft).
Lehet, hogy olcsóbb lenne egy régi számítógép, amiben van floppy meghajtó is.
1.
Csak egyszerűbb volna, vagy az egyetlen lehetőség? Pont ezt akartam elkerülni, mert nagyon sarokban érzem magam, mert vagy elvesztem azt a pár régi (számomra értékes) dolgot, ami rajtuk van, de a 12 ezer, egyszeri használatra a lejátszóért, kicsit sok. Gondoltam hátha van valami olcsóbb megoldás...
3.
Kb. fél óra alatt meglenne az egész (viszont nem ismerek senkit, akinek lenne ilyen lejátszója)
7/
Ez csak IDE módban működik, AHCI-ben nem.
"Esetleg egy ilyennel"
Karcsi! Értékelendő az igyekezeted, de a floppy meghajtónak nem IDE interfésze van! Nagyon nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!