Szerintetek erre a HDD-re érdemes menteni akármit is? Vagy kuka?
Adott egy 320Gb-os Hitachi Travelstar HTS543232A7A384 típusú HDD. Egyik napról a másikra Lepergett a kondíció, Ami érdekes, mert laptopban van, de a laptop fix helyen van az asztalon. Csak néhány játék volt rajta, de csináltam egy teljes formázást. A HDD-t elérem, tudok rá írni, olvasni róla, nem produkál semmilyen szokatlan hangot.
Nagyon meleg sem érte, mert a gép alatt van hűtőpad, így 30 fok fölé sosem megy.
Újra szeretném rakni a Windowst, de az adatokat le szeretném menteni erre a HDD-re, mert nincs másik. Csak aggasztó ez a 0% kondíció, lehet rámásolok mindent, aztán legközelebb már nem indul el.
A fontos dolgokról mindig legyen legalább egy másolatod.
Addig használd, amíg nem tudod lecserélni.
Hmm. Most meg feljebb ment a kondi miután tettem rá egy mentést. Érdekes. Lehet a SMART lenne megkergülve?
Már sikerült újrarakni a gépet, ránéztem sentinelben, megint leugrott 0-ra. De az adatokat tökéletesen elértem, vissza is tettem az SSD-re.
Még annyit teszek érte, hogy futtatok rajta egy szektor javítót, Disk genius-sal másoltam át az SSD-t a HDD-re, abban láttam, hogy van felületteszt, csak kb 2 órás. Hátha helyrepakolja, és megmarad tárolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!