Lenovo Legion 5 Black 82AU0034HV laptop-ba pontosan milyen akkumulátor való?
Figyelt kérdés
Ha valaki jártas a témában tudna nekem küldeni linket, ahol találok ebbe a típusba való akksit?
Köszönöm szépen előre is!
2023. nov. 16. 14:21
1/5 anonim válasza:
15ARH05 akkumulátor - Type A, B vagy C. Meg kell nézni milyen van benne.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségedet:)
Cseréje remélem nem bonyolult. Bevallom még nem cseréltem akksit.
Megnézem milyen van benne es megrendelem:)
2023. nov. 17. 08:06
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Hagyd töltőre csatlakoztatva a laptopod ha van lehetőséged és akkor nem megy olyan hamar tönkre az aksija.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a videókat:)
A laptop általában fix helyen van (esetek 70-80%-ban töltőn), de mostmár kb 1 órát bír és feladja. Pedig bő 2 éve mikor vettem simán elmentem vele képzésre is, ahol 4-5 órát ment töltő nélkül.
Aztán most valószínűleg többet kell vinnem magammal olyan helyekre, ahol töltő nélkül is használnom kell, gondoltam kicserélem, mert ez így nagyon karcsú idő, amit bír :/
2023. nov. 17. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!