Laptopommal vagy akksival van gond?
Figyelt kérdés
Adott egy laptop egy régi akksival, minden működik, csak szinte alig lehet használni akksival, mert már gyenge. Vettem új akksit, kicseréltem, érzékelte a laptop, hogy van benne akksi, feltöltődött, még a kis led is zödre váltott, majd miután kihúzom a töltőt, lekapcsol a laptop, és nem is lehet újra bekapcsolni, csak ha ráteszem újra tötőre, viszont az akksi meg tele van. Mi lehet a gond?2023. nov. 1. 11:01
1/1 anonim válasza:
Hát...nem vagyok szakértő. De szerintem nem bírja az aksi a töltő nélkül. Az én gépem se bírja 10 percnél tovább töltő nélkül. Pedig nem olyan régi a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!