Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik wifi + bluetooth pci...

Létezik wifi + bluetooth pci bővítőkártya?

Figyelt kérdés
Persze keresgélek a neten, de nem találok. Csak wifi bővítőkártya van. De olyat, ami wifi és bluetooth, olyat nem találok.

2023. nov. 15. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2023. nov. 15. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Remek, köszi.
2023. nov. 15. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit
2023. nov. 15. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Meg is rendeltem, meg is kaptam, be is szereltem és sokkal jobb, gyorsabb és stabilabb mint az usb.

Eddig usb bluetoot-om volt de az állandóan szét kapcsolt, alig akarta észlelni a gép, stb. Ami persze roppant bosszantó, ha az ember bluetooth fejhallgatót használ. (Billentyűzet, egér vezetékes de bizonyára vannak olyanok, akik abból is bluetooth-ot használ) Ezt bele tettem és sokkal stabilabb, nagyobb a hatótáv is. Nem kapcsol szét.

Kipróbáltam a wifit is persze, 400-500 megabittel jön, illetve a torrent is annyival jön mint kábelen, a válaszidő is kb ugyan annyi.

Persze kábelről megy ezután is a net - hiszen nem fogom kidobni a kábelt ha egyszer van - de megközelítőleg olyan jó, mint ha kábelről jönne a net. Ez is akkor sokkal jobb, mint az usb wifi vevők.

2023. nov. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!