Létezik wifi + bluetooth pci bővítőkártya?
Meg is rendeltem, meg is kaptam, be is szereltem és sokkal jobb, gyorsabb és stabilabb mint az usb.
Eddig usb bluetoot-om volt de az állandóan szét kapcsolt, alig akarta észlelni a gép, stb. Ami persze roppant bosszantó, ha az ember bluetooth fejhallgatót használ. (Billentyűzet, egér vezetékes de bizonyára vannak olyanok, akik abból is bluetooth-ot használ) Ezt bele tettem és sokkal stabilabb, nagyobb a hatótáv is. Nem kapcsol szét.
Kipróbáltam a wifit is persze, 400-500 megabittel jön, illetve a torrent is annyival jön mint kábelen, a válaszidő is kb ugyan annyi.
Persze kábelről megy ezután is a net - hiszen nem fogom kidobni a kábelt ha egyszer van - de megközelítőleg olyan jó, mint ha kábelről jönne a net. Ez is akkor sokkal jobb, mint az usb wifi vevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!