Milyen videokártyát vegyek?
A lányomnak kéne egy videokártya játékokhoz, mert az előző tönkrement.
Kb. 30-60-70 ezer ft-ig.
Az előző NVIDIA GeForce GTX 650 volt.
Az is fontos hogy az ugyanebbe alaplapba passzoljon mint az említett vidikártya, ezért is írtam le.
( ja és HDMI bemenet sem ártana rá mett az előzőn nem volt.)
Köszi:)
Alaplap: gigabyte tech h310m h 2.0
A gépház nem valami nagy.
Egyebkent koszi a valaszokat:)
Szerintem gta V, lol-ozik
2060-at ajánlom én is a 9100 mellé. Ezek elavult cuccok, új nincs is, max valami ősrégi értelmezhetetlen árú készlet. Marad a használt, Hardverapro.hu
Rx6600 mehet még akár, 60 alatt garisan (65-től már 6600XT is van)
(6500 nem javasolt)
Szinte minden újabb kártyán van HDMI kimenet. A megcélzott kategóriában szinte biztosan.
Így néz ki:
És igen a GTX650 kb.65W tápigényét az alaplap 75W maximális tápellátása kiszolgálta. Egy modernebb hasonló kategóriájú kártya 100W körül kér tápot ezért kell a külön betáplálás.
Csak azért nem ajánlok "komolyabb" kártyát mert a videóban látszik, hogy ez is 80-100% között terheli a processzort. Ha tartós 100%-on kínlódik a processzor, az hazavágja a játék élményt (laggolás, stutteresség) magyarul akadozhat a játékmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!