Mire figyeljek nagy értékű elektronikai termék online vásárlása esetén?
Sziasztok!
Előszóként: A következő héten tervezem megvásárolni az első gamer számítógépem. Az aqua webáruházat szemeltem ki és online vásárolnám meg, futárszolgálat pedig házhoz hozná.
A kérdésemnek önmagán is túlmutató szerepet szánnék. Szeretném, ha ennek a postnak az olvasói (és persze én is) tanulhatnánk mások tapasztalataiból, hibáiból, amibe vásárlóként belefuthatunk. A black friday és Karácsony előtti időszakra való tekintettel talán aktuális és releváns lehet ez a bejegyzés sokatok számára.
Mire érdemes figyelni (esetemben komplett számítógép, futárszolgálat általi kézbesítése esetén)? Képeket, videót érdemes-e készíteni az átvételkor? A futárral együtt nézzem-e át a termék sértetlenségét? Létezik-e egyáltalán olyan, hogy szállítás biztosítás? Kinek milyen tapasztalatai vannak az elektronikai termékeket forgalmazó webshopokkal? Melyiket ajánljátok? (Ipon, alza, pcx, aqua, stb.) Milyen garanciális és egyéb anomáliákba lehet belefutni?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat!
Szerintem ha nem akarsz csalódni, és normálisan szakértők által összerakott konfigot akarsz, akkor az Imperium-ot csak ajánlani tudom. Ha valamit nem értesz, akkor rájuk telefonálsz, és mondod a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!