Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Navon...

Andrássy Zoltán kérdése:

Mi a véleményetek a Navon termékekről? Nekem van egy laptopom, ami elég rossz minőségű. (2 GB RAM)

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy telefonom volt. Szar kamera, szar mikrofon. Ha ezt leszámítjuk, teljesen jó kis telefon volt 11.500 Ft-ért. :)
2021. máj. 8. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb a legalja minőségű minden, amin ez a felírat van, nem csak a laptopjuk rossz.
2021. máj. 8. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Én csak rosszat hallottam róla
2021. máj. 8. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikori az a laptop? Mert 6 éve még simán lehetett kapni 2 GB RAMos laptopot. Nekem is volt, de eladtam egy hozzá nem értőnek, aki eddig egy 16 éves gépen nyomta. Neki ez is felüdülés, főleg hogy SSD van az újban, de ramot nem tudtam bővíteni, mert csak egy slotos.
2021. máj. 8. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
#4 Most is lehet, Auchanban 40 rugóért árulják. Saját márkás fos, de szép színes.
2021. máj. 8. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi pénzért ennyit kapsz, amúgy ár - érték arányba jók, nálunk gyereknek hobby laptopnak és telefonnak van, nem sokat engedjük használni, de tudja mire való.
2021. máj. 8. 15:20
 7/8 A kérdező kommentje:
A 4-es válaszolónak: 2018 decemberében vettük, tehát 2,5 éves.
2021. máj. 8. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Az alsó kategóriát képviseli, azon belül viszont a jobbak közé tartozik.

Ha tisztában vagy vele, hogy mit veszel, és annak megfelelően használod, akkor nincs gond vele. Mondjuk egy Linuxos tanulási és munka célú gépnek egész jó.

2021. máj. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!