Miért nem működik az USB-s SATA adapterem?
Viszont az kiderült, hogy az egyik HDD elpusztult..:
Csak vicci, hogy reggel még 100/100-at mutatott a HDsentinel, este meg már meghalik itt nekem :D
Laptopom van. Bár ennél is az egyik oldala alaplapi USb, a másik és a hátsó nem közvetlen alaplapi.
Most ott tartok, hogy a hibás HDD-t felismeri valamennyire a rendszer, tehát tudja hogy valamit bedugtam, de a HDsentinel, és a speecy is kifagy amint bedugom. Win lemezkezelő szerint a formázni kellene, de ha elindítanám, a kérés meghiúsult végzetes hardverhiba miatt. Pedig már nem kattog felpörgésnél. Jah és valamiért SSD-nek érzékeli XD
update: beletettem a laptopba közvetlen a HDD-t, és felismerte, fájlkezelőben is kiadta. Most futtattam rajta öntesztet, 100/100-as.
Ezek után még megbízzak benne?
A hdd-ben igen.
Az adapterben nem.
Akkor ezt az axagont jó messzire elkerülöm... Gondolom azért jót tett a HDD-nek, hogy megkattogtatta párszor. Én meg már szedtem volna szét.
Tudtok valami értelmesebb adaptert ajánlani, ami nem fog elromlani kb 3-4 használat után? (igen, ennyit használtam...)
Ezek elektronikája nagyon ritkán fekszik meg. 99%, hogy nállad is a hitvány f*s minőlségű kábel okozza a bajt.
Ha van türelmed és szét tudod szedni, cseréld ki.
De ha veszel, olyat vegyél amin a készülék és a kábel külön egység. Így leközelebb nem kell az egészít kidobni kábelhiba miatt.
pl.: [link]
Akkor mostmár annak annyi..
Menthetetlenné tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!