Van néhány régi SATA 2,5" HDD-m, amik behaltak. Nem akadt el a fej a lemezeken. Mi lehet még gond?
Figyelt kérdés
Ha lenne mód, megpróbálnám őket szóra bírni. Nincsenek életbevágó dolgaim rajta, de azért néhány szép régi emlék igen. Nem költenék százezreket rájuk. A youtube-on látok sok videót hogy ha felnyitjuk, akkor a fej a lemezre ragadva pihen, óvatosan le kell mozdítani róla és akkor talán....
Nos, mindegyiket felnyitottam (nagy tisztaságot teremtettem körülötte, óvatosan dolgoztam) és sajnos egyiknél sem ez a helyzet. A fejek a helyükön, a HDD-k különböző hanggal, sűrűséggel, de csak halkan kattognak. Meg sem próbál felpörögni egyik sem. Egy sima USB-s külső meghajtóban próbálgattam őket.
Milyen más hiba lehet még?
2023. szept. 20. 15:33
1/2 anonim válasza:
Motor, elektronika, szemmel nem látható szennyeződés, ami pont elég ahhoz, hogy hazavágja a mozgó alkatrészeket - millió és egy hiba lehet. Innentől kezdve mondjuk mindegy is, mert az otthoni szereléssel így is, úgyis hazavágtad őket.
2/2 anonim válasza:
Azzal hogy kinyitottad oket es nyitva jatszadoztal veluk, kb. nullara csokkentettedd az eselyet hogy valaha is le tudsz roluk szedni barmilyen adatot. Mehetnek szepen az elektronikai hulladek koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!