Hogyan tudnék helyet csinálni?
Figyelt kérdés
A számítógépem C: meghajtóján nagyon kevés a hely holott mindent amit csak lehet a D:-re pakolok! Hogyan tudnék helyet csinálni a C:- meghajtón mert már csak 700 mega van és az már kevés! Szinte csak az xp+ olyan programok amik az xd-hez kell olyanok vannak a C:-n. És a C: eredetileg 10 giga lenne de egyszerűen elfogy.2009. jan. 2. 20:58
11/12 anonim válasza:
Hali!
Mondják azt is, hogy az egy hónapnál régebbi progikat nyugodtan le lehet törölni, mert nem fogjuk őket többet használni... Van benne valami. :)
Én amúgy nem tartok partíciókat, ilyenkor mindig nehezítik a dolgokat, mint látod. Nekem máskor sem hasznosabb. üdv
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom! De most újratetük a gépet teljesen és 20 gigát hagytunk a C:-nek mindent fölpakoltam ami kell program és így maradt 12 giga ami szerintem jóideig elég a frissítéseknek stb!
2009. jan. 8. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!