Hogyan tudnék helyet csinálni?
C:\Windows\Temp könyvtár tartalmának törlése (nekem kapásból 3gb-t foglal xD)
vagy C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings
temporary internet files és temp mappa tartalmának törlése.Ezek a fájlok csak szemetek/ideiglenes fájlok amiket a gép netről tölt le szóval simán törölheted őket és ezzel helyet is nyersz.
Érdemes használni a cCleaner programot...egy ismerősömnél egyszer 2GB-ot szabadított fel. A rendszervisszaállítási pontokat is törölheted a legutolsó kivételével. Start/mindenprg/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó...C-n végigfuttatod, majd Egyéb beállítások fülön>>>Rendszer-
helyreállítás...karnatartás...ok-ok. Nálam 9GB-on fut az Xp igaz állítottam a lapozófájl méretét, mivel van elég memóriám...persze én csak keveset játszom, és azok is egyszerű játékok.
10 GB-on el kell férnie simán az xp-nek, hacsak nem telepítetted programok tömegeit a gépre. Ha megakarod változtatni a C méretét és normálisan formatálva telepítenél, le kell menteni mindent a merevlemezedről, ami 80GB!!! Azért mert újra kell alakítanod a részek nagyságát. Utólagos partícionálásra is van lehetőség különböző programokkal.
pl>>> [link]
Mekkora memória van a gépben? Ezt a lapozófájl mérete miatt kérdezem, ami sok memória esetében nagy lehet(annak 1,5x-se)...
Szerintem nyugodtan maradhat 10GB-on az xp-d...nálam ennél kevesebben van, persze te tudod.
1.5 giga memória van a gépemben
ám rekkre lementem a dolgokat azzal nincs gond! de azért köszi!
Akkor 3GB a lapozófájlod...persze hogy nincs helyed.
Ezt csökkentheted bátran, mondjuk 300-500Mb-ra, fixre. Amúgy xp-d mekkora, mert pl nálam 1,9Gb, de láttam már 3,2GB-os windows-t is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!