Szeretnék vele játszani a Halo Infinte-vel, de kb 9 FPSel megy, nem tudom miért? Állítgattam a grafikán nem történt semmi. A gépem leírása lent van. (Annyira nem értek hozzá, kb 6-7 éve ismerős segített összeállítani, azóta megvan és örzöm)
Alaplap: ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z
Processzor: AMD FX 9590 Black Edition 8 Mag 4,7 GHZ
RAM: G.SKILL TridentX 4x8GB DDR3 2400MHz
GPU1: Sapphire Tri-X R9 390X 8GB GDDR5
GPU2: Sapphire Tri-X R9 390X 8GB GDDR5
Tápegység: XFX Pro 1000W Black Edition
SSD: Samsung SSD 850 Evo 500GB
HDD: Western Digital Caviar Blue 2TB
És 1440Pn játszom!
A minimum követelmények alapján mennie kellene pedig 🤔
Mehet rá egy ddu + driver újratelepítés, hátha.
Illetve húzd ki a francba a 2. videokártyát. Totál felesleges, úgyse támogatja semmi.
Megvan, Recovery módban letöröltem a drivereket, és feltaktam a legújabbat (Adrenalin 22.6.1 Recommended (WHQL))
A 2. videókártyát csak azért hagynám bent mert jól néz ki, van hátránya, hogy bent van?
Gyors rákeresésre nem volt egyértelmü, de ha esetleg van az alaplapban integrált VGA, akkor lehet, hogy azt használja.
Hőfokok amúgy milyenek a játék futása közben?
Addig is vissza raktam a 2. videókártyát, mivel a Battlefield 5 támogatja a a MultiGPUt és oda jó.
Sajnos nincs az alaplapban integrált VGA tehát az nem lehet :(
Néztem egy 3DMarkot, a GPU1 77 Fokos a GPU2 pedig 69 fokot hozott átlagba.
Illetve kerekítve 10000 pontot ért el.
https://www.youtube.com/watch?v=tr5jp9k-TRw
FHD 30 FPS.... 1440-ben simán reális lesz az a 10 körüli FPS, ez egyszerűen ennyi.
Amúgy én a helyedben már csak azért is cserélném mert lehet ismerősödnek az volt a célja, de sikerült neki a kor legéhesebb hardvereit összepakolni.
Kártyák darabja 300W, aztán teljesítményben kb egy 1060-at érnek be, ha feltételes módban a CF működne akkor talán meglenne egy 1070Ti szintje, ami eszik 180W-ot a két kártya 600W-ja helyett.
Proci szintén a kor legtöbbet fogyasztó darabja volt, 200W körül simán tud fogyasztani, egy mostani Ryzen 3600 meg körberöhögi csak épp 65W-ból.
Szóval most van egy 800-900W körül fogyasztó géped, aminél egy lényegében erősebb konfigot össze tudnál dobni kb 250W-os fogyasztás mellett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!