A HP 630 Laptop állandóan melegszik és lefagy. Miért csinálja ezt?
Van egy HP 630 laptop, ami állandóan melegszik. És ez azért rossz, mert volt olyan hogy játék közben kikapcsolt.
Olyat is csinált hogy lefagyott. Olyankor erősen rávertem a laptopra hogy újraindult.
Melyik hardver hibás?
Ez normális?
Windows 7 Ultimate 64 bit operációs rendszer van rajta.
Olyankor erősen rávertem a laptopra hogy újraindult.
Ez normális?
-nem normális
Melyik hardver hibás?
Az agyad... mi az, hogy vered a gépet?? Beteg vagy, menj orvoshoz, agresszív majom 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Amúgy pasztázd újra
Ha HDD van benne, akkor azt lecserélném SSD-re.
Ha évek óta nem volt portalanítva, akkor annak is itt az ideje.
Ha nem tudod szétszedni, akkor pl. youtube-on keress rá a laptop modellszámára és a szétszedés kulcsszóra, pl.:
Én is ismerek valakit, aki megpofozta a gépét...
Újra kell pasztázni.
Egy porszívózás is segíthet, ahol réseket látsz...
Nos, a HP 630 már egy matuzsálemi korú notebook, minden bizonnyal alaposan el van koszolódva, és a hővezető pasztát/ragasztót is cserélni kellene rajta.
Viszont én azt mondom, hogy ha nem vagy gyakorlott ebben, akkor inkább keress fel olyasvalakit, aki csinált már ilyet.
A "szovjetezés" (eszköz problémáinak fizikai ráhatással való orvoslása) egy notebook esetében NEM fog semmit megoldani. Csak azt éred el, hogy még hamarabb fogja teljesen megadni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!