Miért melegszik túl állandóan a videokártyám?
Figyelt kérdés
Gépem adatai: Intel Celeron D 3066 mhz proci
ATI Radeon x1650 Pro videokártya
2GB ram
Gigabyte alaplap
Codegen 350W táp
Tegnap elkezdte az ATI driver kiírni hogy a videokártya a biztonságosnál magasabb hőfokon üzemel. Párszor ki is kapcsolt a gép.
2010. jún. 29. 20:04
1/17 A kérdező kommentje:
Bocsi azt kifelejtettem hogy valamiért a ventilátor se akar rajta menni(a vidikarin).
2010. jún. 29. 20:06
2/17 anonim válasza:
Azért melegszik, mert nem megy a ventilátor.
3/17 A kérdező kommentje:
Igaz, logikus....a nagy "ijedségben" erre nem is gondoltam. Akkor úgy kérdezek hogy mit lehet ilyenkor tenni?(menjen a ventilátor és ne melegedjen túl)
2010. jún. 29. 20:12
4/17 anonim válasza:
Ja, hát akkor ne csodálkozz, hogy túlmelegszik és lekapcsol a gép. Ha eddig ment a és semmihez nem nyúltál, akkor a venti ment el...
5/17 anonim válasza:
Portalanítás, ha van rá lehetőség akkor kis olaj (nem ét :)) a ventinek.
6/17 A kérdező kommentje:
Portalanítás megvolt.
2010. jún. 29. 20:16
7/17 A kérdező kommentje:
És ha elment a venti akkor lehet rá másikat venni vagy új kari kell?
2010. jún. 29. 20:17
8/17 anonim válasza:
Egyszer azt hittem hogy jó az étolaj is.És egy hét után az összes hűtő megállt a gépbe.
9/17 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy lehet cserélni.
Tudsz róla képet küldeni? Akár netről is, hogy néz ki.
10/17 anonim válasza:
Azzal a ventilátorral már nem érdemes foglalkozni.
Ajánlom helyette ezt:
Csendes, jól hűt és még a következő kártyádra is bőven elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!