Alan Wake 2 milyen hardveren, mekkora felbontásban, hogy fut nálad?
"GPU Performance / Raster Only
No upscaling in all these tests, i.e. render resolution = screen resolution."
Ami lényeges, tehát úgy van tesztelve ahogy érdekel pont.
"hogy fut nálad?"
Sehogy mert számomra kimaradt a széria és elnézve a gépigényt jelenleg nem is bánom.
Amúgy se menne mert "régi" a videó kártyám szóval lehet szó akármilyen bivaly kártyáról ha már 5 éves múlt akkor b@szhatod vegyél újat hogy egyáltalán elinduljon egy újabb optimalizálatlan sz@r... Mivé lesz a játék ipar először a Starfield most meg ez...
5# Azt megnézem ha valaha feldobják steamre Epic exkluzivitás után bár nem lehetetlen.
Nekem egyébként egész jól fut natív 1440p közel max beallításokon egy 6900 XT és Ryzen 5600 társaságában plusz 32 giga RAM.
FPSt még nem néztem mert a Windows ennél nem jelzi ki és Afterburnert nem volt kedvem belőni mellé de 45 és 65 között lehet valahol.
Saga éjszakai részein határozottan 40 hez közelít inkább a nagyobb nyíltabb részeken de őszintén ennél a játéknál még az is bőven játszható. Max ha valahol nagyon gáz még mindig csomó dolgot lejjebb lehet venni.
Megnéztem poénból full path tracingelve is úgy olyan 10 FPSt tudott LOL.
Eddig olyan 5 6 órám van benne szóval még lehet lesz valahol neccesebb rész. De most őszintén ez a játék lowon úgy néz ki mint sok más ultrán szóval... 😃
Ryzen 7500F, 6600XT
32GB DDR5 6000 mhz
60 fps alatt vagyok. 40-50-60 így általában. 1440p medium-low környékén, render resolution fullban 1440p, FSR nincs, ray tracing nincs, textúrák ultrán (nagyon javaslom. Lehetne még ultrább is akár). Azt hiszem, de most nincs előttem. Nagyon szépre csinálták, nagyon tetszik, elképesztően hangulatos a körítés. Azt érzem rajta, hogy végre next gen. Pedig ugye nem az, egyszerűen csak simán igényesen csinálták meg.
Ugye saját Northlight Engine-t használják, szóval nagyon komoly csapat, nagyon részleteibe menve menedzseltek le mindent ebben a projektben, a sztori, a megvalósítás, a minden. Így annyira nem gáz a gépigény, mint amennyire félni kellett tőle a neten terjedő rémhírek miatt. Tehát még ha magas is, itt legalább tényleg érződik valami plusz, ami a többi játékban nincs meg igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!