1/7 anonim válasza:
Igen, 10+ éve felső kategóriás volt.
2/7 anonim válasza:
Anno kér gyorsabb volt nála AMD-nél a 6970 és a 6990, mára viszont ennyit közel sem ér, egy 1050Ti gyorsabb sokkal és cserébe harmad annyit fogyaszt.
3/7 anonim válasza:
20 éve nagyon örültem volna neki.
4/7 anonim válasza:
Egy álom volt, mint ma egy rx7800xt, de szerintem 7-8000-nél többet nem ér.
5/7 anonim válasza:
Hú bakker. Ilyen kártyát kapott még gimnáziumban az egyik barátom, amikor nekem egy GTX 275 kártyám volt, és a GTX 275 akkor nem is volt egy annyira rossz kártya, de a 6950 egy más dimenzió volt.
Aztán a későbbi AMD szériákhoz mérten hamar öregedett, mert nem volt DX12 support. A HD7000, R9-200 és R9-300 szériának már volt, ezért azok nagyon sokáig húzták, azokból a topmodellek még 1-2 évvel ezelőtti komolyabb címeket is elfuttatnak élvezhetően 1080p-ben ha a beállításokat leveszed.
7/7 anonim válasza:
5: Ezeknél amúgy még arra is volt lehetőség, hogy 6970-et csinálj belőlük, talán utolsó olyan kártyák voltak ahol szoftveres volt a tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!