1/6 anonim válasza:
Mi ez? Steam?
Mindenesetre ki kéne próbálni játékokkal, hogy máshol jól megy-e, ha igen akkor szoftveres gubanc lesz, ha máshol is hibákat produkál akkor a kártya maga is lehet hibás.
2/6 A kérdező kommentje:
Furmarkon is osszefolyik, ma vettem hardverapron, beszeltem a sraccal, biztosit csere kartyat.
2023. okt. 27. 15:47
3/6 anonim válasza:
Kuldd vissza neki a gepet. Kerdd vissza a penzed es bucsuzzatok el egy eletre. Ha akarsz vmit venni es direkt nem szart akkor inkabb engedd el az egeszet. Amugy szerintem ez GPU hiba lesz. Ami egy eleg huzos osszeg cserere.
5/6 anonim válasza:
Gpu chip altalaba javitasra dragabb mint az egesz videokartya
6/6 anonim válasza:
Mostanában 3 ilyen "bányász kártya" megfordult a kezemben. Nekem szerencsém volt mind jó. A kérdező pont rosszat kapott, de ahogy látom az eladó gariba cseréli (gondolom van neki pártucat). És igen egy 20 drágább verzióba 30 ezer forintos kártyát azt sokszor nem éri meg javíttatni. De ár érték arányban ezek a legjobbak a piacon most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!